Stranice

 

 Naslovna

  Baragnir Zag Nehar

  Sveta Magija

  Svete Knjige

 Biblioteka

 Arhiva

  Zag Kia

  Zvezdarijum

 Kalendar

 Galerija

 Multimedia

 Psyradio FM

 Chat

 Linkovi

  Alexanthorn

  Dnevničke beleške

Beleška 65

 

 Razgovori s povodom

  Senke Glasnika

 Javna predavanja

 Autobiografske beleške

  Magijski Dnevnik

 Lice i naličje

  Kontakt

 

 

 

Nehargil

 

DNEVNIČKE BELEŠKE

 

 

Beleška 65 - 11.05.2011

Sledeći korak: Sex mašina

Japanski naučnici izumeli "predajnik poljubaca"

 

Zaista se ne mogoh uzdržati od komentara. Kakva divna budućnost! Samo sedneš isperd kompjutera, ili se sa laptopom izvališ u krevet i "akcija".

Naime, japanski naučnici su izumeli "predajnik poljubaca" koji ljudima omogućava ljubljenje u virtuelnom prostoru. Istraživači tokijskog Univerziteta za elektrokomunikacije već su demonstrirali uređaj za imitaciju poljubaca, sastavljen od dva uparena aparata priključena na kompjuter.

Dva prostorno udaljena korisnika stavljaju u usta savijeni plastični štitnik i pomeraju jezik u pravcu ili suprotno od kretanja kazalji na satu. Njihovi pokreti se sinhronizuju posredstvom Interneta, i ukoliko jedan od partnera počne da okreće jezikom štitnik svog aparata, on se kod drugog korisnika takođe pokreće. Predstavnik laboratorije Nobuhiro Takahasi ukazuje da je uređaj u fazi testiranja, a da se umesto ljudskih usana i jezika koristi izvijena osetljiva cevčica. Naučnicima predstoji usavršavanje svog uređaja, ali u perspektivi oni obećavaju da će "predajnik poljubaca" imati identičan izgled usana i jezika uz funkciju prenosa ukusa i imitacije partnerovog disanja. Istraživači ističu da će njihov uređaj biti veoma popularan među korisnicima društvenih mreža, obzirom da će moći da se poljube sa svojim virtuelnim sagovornikom i bez potrebe da se sretnu u stvarnom svetu.

Logičan nastavak ovog projekta je i izrada elektronskih simulatora polnih organa ili možda čitavih elektronskih lutki za simulaciju seksualnog odnosa. Kakav onlajn raj. Ima da bude "udri me do zore", ili u stilu "Radovana III", "Mešaj Ružo". Neverovatno, ali istinito. A dalo se i za očekivati, jer šta još osim seksa bilo koga interesuje u eri obezglavljenog i izbezumljenog potošačkog društva. Da nije jadno, bilo bi tužno. Veliko hvala virtuoznim japanskim elektroinženjerima, ali ja ću se ipak držati staromodnih i oprobanih tehnika. Nadam se da će uvek biti onih koji isto misle...

Nego setih se još jedne stvari. Mogao bih da ubrzam ovaj moj izum pravljenja elektronskih baklava, da ne zaostajem za Japancima...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrh strane >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

Sva prava rezervisana

Copyright © 2011 by Alexandar Thorn

Poslednje izmene: 25-01-2013 01:30