Stranice

 

 Naslovna

  Baragnir Zag Nehar

  Sveta Magija

  Svete Knjige

 Biblioteka

 Arhiva

  Zag Kia

  Zvezdarijum

 Kalendar

 Galerija

 Multimedia

 Psyradio FM

 Chat

 Linkovi

  Alexanthorn

  Dnevničke beleške

  Razgovori s povodom

  Odgovor jedanaesti

 

  Senke Glasnika

 Javna predavanja

 Autobiografske beleške

  Magijski Dnevnik

 Lice i naličje

  Kontakt

 

 

 

Kon Don

Razgovori s povodom

 

 

Odgovor jedanaesti

 

Rad na prizivanju Duhova Nekronomikona

 

Možeš li me uputiti kako da obavim priziv jednog od imena iz Nekrenomikona?

24.07.2011.

 

S.S.

Pozdrav, moze jedno pitanje, vidim da si ti jedan od rijetkih tu koji zna o Nekronomikonu. Većina se užasava i samog imena knjige. Imam jedno pitanje, svojevremeno sam pokušala priziv jednog od 50 Imena, nekoliko puta, međutim nije bilo uspjeha... možeš li mi pojasniti ritual tog priziva možda naprosto negdje griješim. Na tvom fb profilu pronađoh tvoj kontakt, neki sa stranice su mi kazali da si voljan pomoći, onima koji ti se obrate, pa evo da pokušam. Ako ne izvini na smetnji onda i zanemari ovo.

Radi se o tome da nemam iskustva u magiji, sem teoretskog. A sve ovo me ponukalo težeći da ostvarim jednu želju koju na ovozemaljski način ne mogu postići. Mnogo tekstova je iza mene o savezima sa Demonima, Božanstvima i sl., pa me zanima da li zaista i na koji način mogu postići taj savez. Nekronomikon, ima raznih prevoda, pokušala sam ritual priziva, i nije bilo uspjeha, nekoliko puta. Nekoliko puta i neka imena grimora, ali i tu nije bilo nekog uspjeha. Ili je zapravo potrebno svemu tome neko vrijeme da se dogodi, mada meni vrijeme nemilice curi. Ja ovim ne želim nikome nauditi, zaista niti je u pitanju takvo nešto, niti bi da steknem preko noći neograničeno bogatstvo... ništa takvo, niti stjecanje moći ili upravljanje nekim. Ova moja želja se isključivo odnosi na mene i djelovala bi isključivo na mene.

Negdje sam pročitala da imena iz Nekronomikona zaista mogu sve al baš sve, ukoliko ih se naravno prizove i sklopi pakt. Pošto moje znanje nije izgleda na toj razini, možeš li me uputiti kako da obavim priziv jednog od imena iz Nekrenomikona, točnije 4. ime je po redu, Barašakušu. Ako ne, je li postoji šansa da to neko uradi za mene i kako.

Hvala ti za odvojeno vrijeme i za odgovor.

 

Rad sa Duhovima Šoteneroma (Nekronomikona) je izuzetno komplikovan i zahtevan u smislu vršenja rituala i odabira mesta za vršenje rituala prizivanja (mesto moći). Pripreme su vrlo intezivne, zahtevne i duge, a sve ovo pak podrazumeva vrlo uspešno savladane niže sfere magijske prakse, pre svega rad sa elementima, zatim magijom Zemaljske i Astralne ravni, kao i ovladavanje delovanja sa Eterične ravni.

S obzirom da si pomenula da se tvoje znanje bazira više na teorijskom no na praktičnom delu, onda je i razumljivo što je uspeh izostao prilikom prizivanja Imena iz Nekronomikona.

Zapravo, Nekronomikon kao knjiga je delimično i grimoar, ali samo u informativnom smislu. Rituali koji su opisani, bez poznavanja Ključeva praktično su neizvodljivi. A ti magijski Ključevi za vršenje rituala su skriveni u samom Nekronomikonu. Ovi Ključevi se otkrivaju samo višim posvećenicima, ili ih sam aspirant može intuitivno i kroz meditativnu kontemplaciju otkriti, no takvi su aspiranti retkost.

Preporučujem ti da se najpre posvetiš usavršavanju sa nižim magijskim sferama i praksama, jer bez ovladavanja osnovnim i primarnim magijskim veštinama, nemoguće je pristupiti Duhovima Šoteneroma.

I na kraju, da li bi to neko mogao da učini za tebe... mogao bi ukoliko je na višem stupnju razvoja, mada sumnjam da bi se bilo ko prihvatio takve radnje...

 

 

 

Vrh strane >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

Sva prava rezervisana

Copyright © 2011 by Alexandar Thorn

Poslednje izmene: 24-01-2013 04:34