Stranice

 

 Naslovna

  Baragnir Zag Nehar

  Sveta Magija

  Svete Knjige

 Biblioteka

 Arhiva

  Zag Kia

  Zvezdarijum

 Kalendar

 Galerija

 Multimedia

 Psyradio FM

 Chat

 Linkovi

  Alexanthorn

  Dnevničke beleške

  Razgovori s povodom

  Odgovor 18

 

  Senke Glasnika

 Javna predavanja

 Autobiografske beleške

  Magijski Dnevnik

 Lice i naličje

  Kontakt

 

 

 

Kon Don

Razgovori s povodom

 

 

Odgovor osamnaesti

 

Ljubavna magija

 

Da li postoje jači rituali u koje ja lično nisam upućen sa kojima se delovanje zaštite može skršiti kod gospodina, pa da ga dovučem toj gospođi?

20.05.2012

 

M.M.

Predhodna poruka, februara meseca

Postovanje Alexandre. Hteo sam da vas obavestim o jednom čudu koje mi se dogodilo odnosno više njih kako upražnjavam eterizaciju koju ste podjelili sa nama početnicima. Primjenjujem je oko samo 2 mjeseca i u ta dva mjeseca kroz energiju koju kupim uz sakupljanje u koje ste me vi uputili dobio sam mnogo rezultata samo za tako malo vremena. Kao prvo zdravlje koje mi se obrušilo na srčane bolesti, štopanje krvnih sudova i moguć srčani napad. Bio sam na ljekovima i doktori su mi rekli da se to teško sredjuje da bi mogao biti ovisan o ljekovima cjeli život poput sećeraša, ali kako primjenjujem u praksi eterizaciju prije samo jedan mjesec ostavio sam ljekove i osjećam se bolje čak nego pre kad sam bio zdrav, a tu su i ostali rezultati kao naprimer postizanje novca koliko mi treba za život bez problema, sticanje prijateljstva sa kim želim lako, sa kim ne želim odalji se od mene. Meni ne trebaju veći dokazi od ovoga, nastavljam dalje korak po korak i slediću svaku vašu reč, jer samo tako sa puta neću skrenuti. Malo znam, ali ću nastojati da učim i samo učim. Hvala na svemu...

I poslednja poruka, maj

Neznam staš da vam kažem. U zadnje vrijeme stvarno sami rezultati sve pozitivno, a čak još ni sve rekvizite nemam skupljene za rad, ali nastojim da skupim. Imam jedan problem: radim na spajanju jedne gospođe sa gospodinom jednim na daljinu i šta god odradim nakon par sati kad se provjeri snaga rada na slici dotičnog gospodina vidi se kako opada energija, pa sam i to otkrio da je upitanju zaštita koju je on dobio od svestenika iz sekte subotara koja mu se nalazi ispod nogu, ali je ne nosi uz sebe. I problem mi je to što ne znam može li se ta amajlija poništiti i kako, da bi se ostvario rezultat, ili postoje za to jači rituali u koje ja lično nisam upućen sa kojima se to može skršiti kod gospodina pa da ga dovučem toj gospođi. Prolupao sam više, vrtim se oko toga već 2 mjeseca. Molim te za savjet ili bilo kakvu pomoć. Unaprijed hvala.

 

Evo konačno uspeh da uhvatim neki trenutak i da odgovorim... Kao prvo, drago mi je da imaš rezultata u svom radu i to onih lične prirode, što je i najvažnije.

E sad što se tiče ovog drugog dela "rada na spajanju", tu stari stoje ovako: Vrlo je moguće da postoji izvesna zaštita od dejstva kod "dotičnog gospodina". Da bi se dejstvo te zaštite poništilo mora se znati njena priroda. Naravno postoje i rituali visoke magije koji mogu slomiti svaku vrstu zaštite, kao i razna pomoćna sredstva, osim u slučaju da osoba ima ličnog Duha zaštitnika velike snage i moći. No takve Duhove zaštitnike imaju samo magovi i veliki posvećenici, retko obični ljudi, osim ako nisu po Proviđenju predodređeni za određenu misiju ili posao. Dakle nešto jeste u pitanju i verovatno, sudeći po opisu, nije rađeno na nivou magije zemaljske ravni.

No druga stvar kad su ovakve radnje u pitanju je malo problematičnija. Nauka Kraljevske Magije se ovakvim delima najniže magije zemaljske ravni uopšte ne bavi. Odnosno, ne bavi se radom ostvarivanja ovakvih i sličnih dejstava na obične ljude. Prvenstveno mislim na takozvanu Ljubavnu magiju, spajanje ljudi i slično.

Kada postoji izvesna naklonost prema nekome, a koja je jednostrana, onda tu ne postoji takozvana energetska kompatibilnost. To se može magijski promeniti i "napraviti", ali to se mora trajno održavati bilo raznim talismanima ili obredima. Ali tu najpre sebi mora osoba koja želi takvu vezu da odgovori na pitanje: čemu takva veza? Kakava je sfrha povezivati ljude koji se prema dejstvu Univerzalnih Zakona ne bi nikada spojili? Takva veza ne počiva na ustrojstvu ovih prirodnih Zakona i ono što se naziva ljubavlju tu ne samo što ne postoji, niti može da se napravi, nego neće i ne može nikada postojati. Ovakvi spojevi nastali kao plod magije postoje i to u ne malom broju, ali to ni izbliza čak ni ne nalikuje na ljubavni odnos. Pre se može kvalifikovati kao eterični vampirizam, jer u takvoj vezi postoji samo jedna strana koja dobija i uvek ona druga koja gubi. To nikada ne može da izraste u ljubav. A ne retko se dešava da i drugoj strani neko može magijski delovati poništavanjem takvog dejstva i u takvim situacijama može doći do vrlo opasnih sukobljavanja, čak i sa teškim posledicama i to po obe strane.

Na kraju ne mogu a da ne spomenem i magove koji "rade" ovakvu magiju. Ima i takvih, mnogo. Ovakva i druge slične čini, obredi, izrade talismana, šta god kad je u pitanju magija zemaljske ravni zahteva mnogo energije koju mag mora da utroši. I svako delo koje nije u skladu sa interaktivnim delovanjem Univerzalnih Zakona, ili čak ona dela koja ovim Zakonima s namerom prkose, uvek ostavljaju posledice, "duhovne ožiljke" kojih mnogi nisu svesni. Tim pre, što ovakva dela podržavaju samo Duhovi koji pripadaju Carstvu Tame. I bez obzira kako se to nekome činilo, ova dela na kraju uvek uzimaju svoj danak, a to čak i ne želim da opisijem koliko može biti užasno. Šta je kompenzacija ovakvim delima? Šta to onaj koji čini ovakva i slična dela dobija? Osim iluzije da je on mag koji može nešto učiniti, ništa više. Ima i onih koji će na ovakav način zaraditi novac, ali može li taj novac biti kompenzacija za ono što dolazi kasnije na naplatu? Univerzalni Zakoni deluju i ništa izvan njih ne može funkcionisati niti postojati.

Ni jedan mag koji je posvećen u Tajne Kraljevske Magije nikada neće učiniti ni jedno delo koje nije u skladu sa Univerzalnim Zakonima, jer svako takvo delo je delo protiv samoga sebe i toga mora biti svestan u potpunosti svako ko je na Putu Spoznaje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vrh strane >>>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   

Sva prava rezervisana

Copyright © 2012 by Alexandar Thorn

Poslednje izmene: 24-01-2013 04:35